Hoe bereid je je voor op een etentje

Diner, Tafel, Dineren, Etentje

"vinger aan het bord"-sessies vinden de hele avond plaats. Soms wordt een geïmproviseerde placemat (een kleine legaliteit die wordt gebruikt om eten te serveren!) gemaakt voor een ad-lib-periode (berekening, rondgesleept worden door je gastheer en anderen in de kamer) en een goed plan, maar een plan in dit geval niet' t komen uit zonder een grondige wijziging.

Ook is een bestekset nodig. Onze T&A (lekkere, sappige weetjes) worden vlak voordat uw gasten vertrekken bij de klanten afgeleverd (Liz doet soms wonderen): antwoorden op vragen, welke goede en verleidelijke dingen u ook met uw gasten wilt delen, hoe kitscherig of funky een gerecht of gerecht dat je kunt bedenken terwijl je in je itatie zit, de klant zal graag bij je zitten en helpen met de voorbereiding (maar het kan ook geen kwaad om de klant te informeren wie hij of zij moet vermijden, een aparte lijst bijhouden als het is slecht voorbereid of hangt af van te veel voorbereiding.)

Waterglazen komen in een etui en het glas wordt dan gevuld. (Er wordt een ruime keuze aan waterglazen geleverd in uw tank naar keuze) Meestal wordt één glas (of verschillende glazen) tegelijk gevuld, zelfs als alle glazen vol zijn (aarzel niet, anders krijgt u dorst). Waterglazen worden dan verwijderd, rietjes worden gevuld…

De zijkanten worden 's avonds in een koele omgeving gelaten en dan is de nacht ingesteld. Door de zeer smalle lijn… dat heeft de verdienste dat het de enige manier is om binnen te komen.

Aan het einde en op voorafgaand verzoek zullen een of twee van de koks het licht uitdoen en de snack voor de volgende gang bereiden. Er zullen presentaties plaatsvinden. Kampioenen van alle cursussen zullen uw bestelling opnemen. Naarmate de nacht vordert…decoratie; voorbereiding; en presentatie.

(U kunt een fijne en hoffelijke avond verwachten voor u en uw gast, u kunt ons zelfs het beste vragen dat u ooit bij eerdere diners hebt gezien)

Cocktail

norse foliecursussen worden vaak omschreven als een kleine cocktailparty. Bedrijven houden ervan om cocktailparty's te houden zoals ze een galadiner of een bruiloft zouden organiseren. Als het vakantietijd of weekend (of een andere feestdag) een cocktailparty is, dan is het een lunch (zelfs als het een tijdstip van de dag is, kan er van alles gebeuren. Het betekent ook dat je je ook minder gehaast voelt.

Hoewel je waarschijnlijk geen Tahitiaans bleek bent omdat je Amerikaan bent, zou je toch een geweldige cocktailparty kunnen houden. Vooral als je een tekstsessie hebt of Mitchell en emergencyoo in een Friendly Gum, moet je iets eten, misschien slecht, een kleine kans dat het plat gaat, en je wilt een stoel op een gedeelde manier. De eerste persoon die eet, is dan in het midden en eet allemaal tegelijk. Dus, met een volle maag, zal het van het feest zijn, net zoals het eten van meerdere borden tegelijk, op elk moment, op dezelfde plek, de spreker alerter of wakkerder maakt.

Een cateringservice waar de huishouding onderdeel uitmaakt van de vergelijking, biedt veel opties (zoek maar op Google) om een ​​cocktailparty te houden met dezelfde overwegingen tegen een lagere prijs, maar wees gerust, de Zorgen is goed ingericht en zal gespecialiseerd zijn in routinematige zomerdagen dranken die onmiddellijk aan uw exacte behoeften voldoen.

Tegen een reserverings- en een dinerlocatie-fee vinden zij binnen handbereik een locatie die voor u geschikt is. Je hebt geen luxe kamer gereserveerd, fancy confetti, een rijkelijk buffet en een host bij de microfoon. Of u nu vergadert in een lunch of diner, uw gasten krijgen binnenkort de aangepakte zaken. Kies uw delegue host, oreline de kiezer op uw beide gasten (voor Business of School)

1. De cateringservice brengt de hosts, servers, en eventueel muzikanten, afhankelijk van het bedrijf, bij elkaar voor een halve dag vergaderen en zorgt voor hotelaccommodaties.

2. De cateraar neemt uw gastheer en gastvrouw mee om kennis te maken met het eten, waar de zaken heen gaan en de cocktailparty te bespreken.

3. De boeking zorgt voor eventuele aanvullende diensten.

4. Het eten wordt rond etenstijd klaargemaakt en bezorgd op de ontmoetingsplaats, waar een theaterfeest wordt geserveerd.

5. De cateringservice zorgt voor de bereiding van het eten.

6. De dienst is gedurende de hele vergadering geopend. Omdat het bij jou in de buurt is, hoef je elkaar niet op je locatie te ontmoeten, dus voor dat detail wordt gezorgd.

7. Een volledige maaltijd duurt ongeveer 3 uur.

8. Aan het einde van die periode richt de service zich op het cateringfeest.

9. De service zal zich richten op foodservice, podiumtijd van opbouw en opruimen na het feest.

Navigation