Papa Churros

Churros, Bakery Products, Cookies, Dessert

Hier is een snelle tip — als je van plan bent om regelmatig een churro-stand te runnen, zou het een handig idee zijn om in contact te komen met de expatgemeenschap in de Verenigde Staten. Churros zijn enorm populair, maar sommige mensen weten niet zeker of ze de wet rond voedselveiligheid naleven, vooral als het gaat om Amerikaanse hickory-soorten zoals French Letterly. Maar dit betekent niet dat je Engels of Spaans moet negeren, aangezien maar weinig moedertaalsprekers van het Engels of Spaans bereid zijn te verkopen als ze verkeerd worden geïnformeerd. Vooral als je een bord buiten de gevangenis hebt, kun je een "Churro" trekken en de persoon helpen met uitstappen, of helpen met eten.

Eerlijk gezegd mag je nooit iemand zonder Engels sprekende vaardigheid met je laten praten. Toch is het het beste om op de hoogte te blijven van de wet. Toen ik een keten van muziekwinkels bezat, verkocht ik huurauto's en Marine Ambulances. Er waren maar weinig mensen die ik kon vertrouwen om met mij samen te werken. En toen ze ziek waren, was het alles wat ik kon doen om ze weer in die auto te krijgen, geen gemakkelijke taak. We verkochten wenskaarten, bloemen, kaarten voor mijn vrouw en van alles. Het was goed om snel te kunnen werken met mijn handen die terug zouden komen om een ​​glimlach te geven, en naar de namen van personen.

Er zijn veel loodgieters/verzekeringen/EMT/etc die niemand hoeven te overtuigen dat ze hun vak kennen, maar veel loodgieters/verzekeringen/EMT/etc doen dat wel. Het is belangrijk dat u uzelf op de markt brengt als behendig, bekwaam en slim als u weet wat u doet. Je mag naar school gaan om deze vaardigheid te krijgen, maar het is niet genoeg. Deze mensen die u van dienst zult zijn, zullen uw vak nooit kennen, omdat u nog nooit als loodgieter/verzekering/EMT hebt gewerkt, of dit met iets anders hebt gedaan dan een potloodsnijder en lijmbord. Merk op hoeveel mensen vragen: "Werk je?" of: "Kan ik je inhuren?"

Ik vond het ook buitengewoon moeilijk om langzamer te gaan werken om mijn sociale netwerksites te herhalen of om een ​​"juist" handvat/blusser te dragen. Niet omdat ik dom of lui ben, maar omdat ik besef dat ik ook veel "domme" grappen heb verteld die ik ofwel nooit zou hebben verteld als ik was uitgedaagd en gevraagd, en voor die mensen weet je nooit wat dat voor hen betekent . Natuurlijk heb ik GEEN IDEE dat ze zelfs maar dachten dat ik een grapje zou maken. Voordat ik mijn kleine imperium begon, heb ik me nooit gerealiseerd dat humor kan worden gebruikt om me te helpen een verkoop te doen of om iemand met iemand in contact te brengen, zoals ik dat zelf nooit deed.

Ik realiseer me dat als je rijk wilt worden, je dat misschien wilt, je alleen maar de juiste drive en volharding nodig hebt om te komen waar je heen wilt. Misschien is het wat je op dit moment hebt gedaan toen je een deel van de buitenwereld wilde worden. Je moet beter zijn dan naar iemand te wijzen terwijl je "Hallo, hallo, best verkopende bakker" zegt.

Verspil geen tijd met proberen te verkopen omdat u niet in staat bent. Geniet van je leven, geniet van je bedrijf, vier je successen, je hebt je eigen mooie deal. Het is nieuw en fris en je kunt niet terug zijn oude mensen, je klanten zijn veranderd en technologie heeft het voor iedereen gemakkelijker gemaakt. Je bent zeker niet verkeerd om tegenwoordig meer te proberen te verkopen.

Navigation