Hoe uw bier beschermen

Gratis stockfoto met alcohol, balk, bar

Ik raad aan bieren te drinken met relatief sterke smaken en geen vreemde of gemanipuleerde smaak. Die bieden doorgaans complexere en meer gevarieerde smaakprofielen.

Het is ook wat minder zelfbewust: je hoeft niet de juiste uitstraling en aangename manieren te hebben om als gastronomisch te worden beschouwd. Je hoeft niet te weten wie wie dronk of welke bieren ze lekker vonden. Je geeft niet echt om hun smaak – je bent hun vriend niet. En het moet je ook niet kunnen schelen hoe ze hun hoofd schudden of antwoorden “waarom gloeit dit bier in godsnaam?” Je zult gewoon genieten van het bier voor wat het is.

Probeer een bier niet te beoordelen op zijn omslag. Het bier moet schoon zijn en misschien getint. Het moet op een schoon, sokkelglas staan. Neem een slok als je het met iets heel drinkbaars hebt vermengd.

Bewaar uw bier zorgvuldig in luchtdichte verpakkingen, op een koele, donkere plaats. Je hoeft het niet in te pakken met aluminiumfolie, maar als je wat flair wilt toevoegen aan je uitstalling is dat helemaal aan jou. Zorg er wel voor dat je bier tijdens het transport of het uitstallen niet wordt blootgesteld aan licht of warmte.

In feite zou je het bier zelfs niet in de biertoren moeten bewaren. Hou je bier gewoon koel en je bent klaar om te gaan.

degustatie

De enige manier om te weten of je bier sprankelend is of niet, is door het te proeven. Dit moet gebeuren nadat je je bier hebt gebotteld, maar voordat je het serveert. Mousserende bieren bevatten geen zwavel waardoor ze een sterke smaak kunnen ontwikkelen.

Het beste moment om een slokje te nemen is meteen nadat je je bier hebt klaargemaakt. Terwijl je nipt, stijgen de bubbels naar de bovenkant van het bier. Zodra je een slok neemt, barsten die belletjes. De onaangename smaak van je bier vervaagt. Je kunt je bier altijd schoonmaken met een beetje water.

Afkicken

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om je investering te beschermen, is je bier schoonmaken met water en zeep. Dit zal de gist en de gerst beschermen. Het verwijdert ook alle vuil dat zich op het dak van je mond, het dak van je mond en de schuimkraag van je bier zou kunnen bevinden.

gebroken glas afkoken

Giet isakkalacton in een grote bak en sluit deze af met tape. Dit verkleint de kans dat lucht aan de oppervlakte komt. In plaats van de lucht te vervangen, zet de gist deze om in koolzuurgas en waterstof. Zelf bier brouwen

pils of bier afkoken

Als u geniet van een lekker biertje of pilsje, is het belangrijk te onthouden het met water schoon te maken. Bier kan verontreinigd zijn, zelfs nadat u het hebt gebotteld. Zelfs wanneer u het bier hebt verpakt, moet u het in de koelkast bewaren. Het is veel veiliger om het ongestoord te drinken.

Navigation