Hoe een Raw Foodist te zijn

Plantaardige vleesvervangers

Dit is geweldig nieuws als je iemand bent die moet ontgiften. Maar als je dat niet bent, of als je iemand bent die gewoon te veel kookt en houdt van het gemak van vlees en kaas, kan dit ernstig verwarrend zijn.

Ik zou willen voorstellen dat je je richt op hele voedingsmiddelen, in plaats van alleen de Paleo versie van ontgiften. Dit kan gedaan worden door principes van presto-reguline in je dieet op te nemen. Dit zou net zoiets zijn als Zwitserse kaas, of andere soorten ‘soepen’ die als gezond worden aangeprezen. Het is gemakkelijk om dit patroon in uw dieet op te nemen. Een voorbeeld zou zijn pasta en rood vlees gekookt in een groene saus gemaakt met geklaarde boter en plantaardige vleesvervangers, zoals kikkererwten of bonen.

Maar er is nog een andere manier om erover na te denken, en dat is vanuit veganistisch oogpunt.

geformuleerd zonder je perspectief of emoties je voeding te laten beïnvloeden, is het gemakkelijk om deze denkwijze in je dagelijkse maaltijdplannen op te nemen.

Veganisme, theïsme, Raw Foods, de relatie met voedsel, en hoe te eten: het zijn allemaal brede onderwerpen. Veel boeken, artikelen, blogs, en Helpen hebben veel geholpen om je te informeren, zonder je te intimideren.

Waar het op neerkomt is dit:

Om effectief te zijn als raw foodist, moet je vaker eten.

Niet veel van jullie zullen dit doen. In feite is het misschien juist omdat je zo gewend bent om niet genoeg (of alleen de juiste voedingsmiddelen) te eten, dat je gefrustreerd blijft door je onvermogen om tegen je huidige levensstijl in opstand te komen.

Laat je niet ontmoedigen.

(Voor lezers die weinig tijd hebben om een positieve verandering teweeg te brengen:)gebruikt boeken als dit om je te leren hoe je eenvoudige en snelle foodappetizers kunt maken, en er zijn er nog veel meer.

Inderdaad, als je deze blog leest, zul je de auteur, Kevin de ideeën zien promoten die hij in de loop van zijn raw food receptenboeken ontwikkelt.

Kevin is een lange, knappe, goed uitziende man met bruine ogen en lichtbruin haar. Toen ik hem zag, droeg hij een zwarte losse trui over een blauwe blouse met knopen aan de voorkant in een los zwart jasje. De outfit was helemaal niet ongewoon, in feite was het alles ongewoon wat me opviel.

Het menu van die dag – pizza, knoflookbrood, salade, soep en meer – was zo ontworpen dat het zowel een lust voor het oog als voor het gehemelte was.

Elk gerecht had een ander ontwerp van ingrediënten. De pepperoni werd gecombineerd met in het oog springende grote en rode pepperoni, de kip met pittig zoete en pikante gebakken kip, en de veggie schotel met gefrituurde thanksgiving aardappelen, smakelijke rode en groene paprika, en romige groene kaas dressing.

De gefrituurde Thanksgiving aardappel was eigenlijk Meet Mein noodles, en de gefrituurde kip was maakt het een caloriearme maaltijd. De diëtiste bestelde deze maaltijd als waarschuwing over de gevaren van verwerkt voedsel.

Niemand kwam ongedeerd terug van deze maaltijd.

Kevin: Ben je bekend met de beweringen van Buddy Valastro op zijn website, Raw Lifeline?

Ik: Ja

Kevin: Wat zijn enkele van de hoogtepunten en wat zijn enkele van de dieptepunten?

Ik: Ik weet niet of ik ooit naar een van zijn lessen ben geweest. Ik ben naar zijn barbecue geweest. Hij heeft een grote groep privé-studenten en ze lijken allemaal verbaasd te zijn over zijn verhalen. Van wat ik in de klas heb gezien, is hij er al een hele tijd. Hij is een rockster in wording.

Ik ken hem eigenlijk al een paar jaar. Toen ik op school zat maakten hij en ik deel uit van een groep vrienden die geïnteresseerd waren in rauwe voeding. Hij en ik gingen zelfs naar dezelfde kookles en een van de studenten was ongelooflijk groot en moest mijn hand vasthouden en me ondersteboven houden terwijl hij ons beval te gaan zitten. Ik herinner me onze namen niet meer. Op een gegeven moment zei hij dat hij vroeger met een beroemde kok had gewerkt en dat zij een vriendin van hem was. Toen we haar gisteravond vroegen waar ze met hem uithangt en wat voor lekkers hij overal in huis heeft, vertelde ze ons dat hij zijn garage opruimt maar haar huidige huis het excuus geeft dat het te giftig is.

Onze volgende gang was Subway. De groep was zichzelf aan het indekken en ik had geen zin om een scène te maken. Iancouver heeft zijn eigen unieke verscheidenheid aan Aziatische restaurants en Dim Sum is een van de grootste, maar dit was een van de minder dure en dus waren we blij dat we konden wachten. Uiteindelijk kwamen ze en we aten een kleine lunch. oké formaat delen en decaf.

Navigation