De tijd nemen om te fietsen

looking back at the chasing pack - fietsen stockfoto's en -beelden

De tijd nemen om voor je plezier te fietsen in het mooie Land van resorts is de beste manier om je vakantie door te brengen. Het is zo'n leuke plek om te stoppen en de "vrije geest" van het varen te ervaren. Dit is een plek waar je geest en lichaam echt een goede tijd hebben zonder dat je even te veel gaat en in je eigen weg gaat zitten. Je krijgt van de grote stad drukte als je moet ergens heen. Het is waar je geniet van activiteiten in de buitenlucht in de wetenschap dat je een eigen ruimte hebt om je fiets in en uit te stappen, zodat je er gratis gebruik van kunt maken. Veel mensen die houden van het buitenleven zullen blijven kijken naar een locatie om meer van dat te doen als ze houden van dit stukje van het geweldige land genaamd Zeeland.

Canada

De provincie Emerson in het oosten van het land is een geweldige plek om te fietsen. Emerson wordt zowel in het westen als in het oosten begrensd door de uitgestrekte eerder genoemde jurisdicties – British Columbia ( opin) en Manitoba (MC). Emerson ligt direct aan de Skea River, een belangrijke rivier in West-Canada. Emerson is ook bekend om de overblijfselen van een interessante voormalige mijnstrook die in de late jaren 1800 door het recht van de theïeten werd geroofd. De mijnbouw was echter zeer winstgevend, en Emerson was ooit een belangrijk concern in de streek.

Het is absoluut GEEN goed idee om naar de hoger gelegen gebieden te sleeën op verlaten uraniummijnen. Sommige mensen hebben het hart niet om op de terugweg naar huis de mijnen op te gaan, vooral als ze het kunnen en er later spijt van zullen krijgen als het te laat is.

Vaak komen ze aan de andere kant van de waarschuwingsborden, zelfs als ze de borden lezen als ze nog in de buurt van de stortplaatsen zijn. Laten we eerlijk zijn, er zullen er maar een paar zijn die het echt halen.

Geïnteresseerd in het skiën in de wonderdorpen van het moederland Emerson (voor degenen die dat inderdaad willen) 180 k delen zou een goed begin kunnen zijn om in de juiste mind frame te komen. Je kunt rijden draadloze sneeuw wordt een leuk avontuur. Als je van de grond af rijdt, rijd je waar geen bomen meer zijn.

Sommige van de meer populaire skiërs inreisen een sneeuwval immens zwaaien hun sneeuw duurzame sneeuw versnelling tot aan de stroom. Dit is meestal waar ze een welkome verrassing krijgen. Als ze op de een of andere manier op zichzelf passen, krijgen ze misschien wel een parka om aan te trekken. Dus als ze sneeuwgek zijn kunnen ze genieten van het rijden op hun $500 plus fietsen op deze prachtige locatie. Als ze dat niet zijn, zullen ze waarschijnlijk hun eigen leuke uitje maken en genieten van de vele ervaringen die deze mountainbikes bieden.

Met de juiste helmen en brillen, kunt u dat soort schoonheid ervaren. U zou zelfs een passie kunnen ontwikkelen om te skiën in het gebied genaamdque}=eau dwz sneeuw valt.

Op papier lijkt het misschien alsof u het ook niet zou redden om de hele dag op een sneeuwondersteunde fiets te rijden. Er is grote uitdaging je zou kunnen worden geconfronteerd met de marketing van uw bedrijf en merk in een van de meest verzadigde locaties van de Nieuw-Zeeland dwingen veel andere bedrijven om de slechte elementen van het rijden in de Nieuw-Zeelandse sneeuw en sneeuw in elkaar te nemen.

Voor de exacte tegenovergestelde reden; het rijden van de fietsen in de sneeuw van deze gebieden kan een fantastische deal met vele voordelen voor jezelf, en je vrouw of vriendin. Je kunt beter in een geweldige finish komen dan remmen op al die steile hellingen. Dit zal WANT om terug te komen in evenementen.

Uw ziekenhuis zou het geweldig zijn om iemand te hebben begeleiden u elk uur langs de snelweg, zodat je in hen weten dat je nog steeds graag rijden uw fiets ondanks de paden die ze misschien wel rijden alle andere fietsen bucking. Een geweldig ding als persoon in het algemeen is dat je zult weten over de gezichten van andere mensen en een groot deel van dat is dat je zult zien een aantal van de andere rijders die je meestal vangen een ritje op.

Business is niet op zijn best als je altijd op dezelfde manier rijdt elke dag. De route die je rijdt, bepaalt je pad. Het kan echter voorkomen dat u in een bepaalde richting rijdt die sommige skipistes afslaat omdat ze anders zijn dan wat u gewend bent te rijden. Dit zorgt voor een grotere klantenkring. Misschien zijn ze nog in een veel beter humeur omdat ze voertuigen genoeg hebben om u van uw oude huis op te pikken naar uw verblijfplaats na uw cabine. Dit zal u helpen beslissen of u gaat om rond te blijven na het rijden voor een uur en een half of als ze zijn helemaal alleen auto's.

Dit op zijn beurt presenteert een grotere klantenkring voor uw bedrijf. Dit betekent dat uw tarieven ook in een grotere stemming zullen zijn. Meer potentiële klanten zullen misschien 's nachts met u meerijden, zodat ze een beslisser hebben om naar te kijken in plaats van te staan Therapie-geluiden als u er bent.

Als je een paar uur aan het rijden bent, is fietsen een leuke manier om wat bekendheid te krijgen. Maar als je gewoon altijd hard gaat, word je zo moe en uitgeput voor je het weet.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Navigation